Hirdetés

Jumanji: Vár a dzsungel - jött egy teaser a holnapi trailer előtt

|

Szerencsére nem minden poént lőttek el a Jumanji: Vár a dzsungel készítői az első előzetesben, így a holnapi trailerben is számíthatunk pár ütős pillanatra.

Hirdetés

Valószínűleg a Jumanji: Vár a dzsungel nem lesz olyan bonyolult film, hogy az első trailerben látottakon kívül bármilyen infóra szükségünk lenne, mielőtt eldöntenénk, érdekel-e az újragondolt kaland. Persze a film marketingjéhez egyetlen kedvcsináló kevés lenne, így holnap érkezik egy második előzetes is.

Hirdetés

Ebből egy rövid teaser videó kikerült tegnap az egyik főszereplő, Dwayne Johnson Instagram-oldalára, amiben egy új akciójelenet egy részletét, illetve egy, az előző trailerben nem látott poént is megvillantottak a készítők. Az új videó egyébként megerősít minket abban a hitünkben, hogy a humor alapját nagyrészt a társasjáték helyett egy videojátékban csapdába eső tinik valódi énje és a játékbeli avatárjuk közötti különbségek adják majd. Az év végén kiderül, mennyit lehet kihozni ezekből a poénokból.

Nektek hogy tetszik eddig a remake hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)