Hirdetés

Jumanji: Vár a dzsungel - a második trailer talán meghozza a kedvet

|

Akcióban, poénokban és ismerős arcokban nem lesz hiány, talán ennyi is elég lesz ahhoz, hogy nézhető legyen a Jumanji: Vár a dzsungel.

Hirdetés

Amikor tegnap kiadta a Sony Pictures a Jumanji: Vár a dzsungel második előzetesének ízelítőjét, magamban fohászkodtam érte, hogy csak ne játsszák megint el azt, amit manapság a legtöbb trailer esetében meglépnek a kiadók, tehát hogy a videó legelején pár másodperces ízelítőt adnak a rá következő percekből. Miért? Kérdem én, miért?!

Hirdetés

De ne is figyeljetek rám, inkább nézzétek meg, hogy Jake Kasdan (Narancsvidék, Rossz tanár, Szexvideó) milyennek képzeli el a Jumanjit Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan főszereplésével, amint bekerülnek a videojátékba (mert ezúttal nem egy társasjáték szippantja be a szórakozni vágyókat, mint Robin Williamsnél). A második előzetes mellett mutatunk egy nemzetközi trailert is: 

Ennyi alapján már bőven be lehet lőni, hogy a Jumanji: Vár a dzsungel megüti-e az ingerküszöbötöket vagy sem. Ha igen, december 21. lesz a ti napotok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)