Hirdetés

Jumanji: Vár a dzsungel - Rock mesél az eredeti és az új film kapcsolatáról

|

Az új trailerben nemcsak néhány nagyon laza jelentet láthatunk a készülő Jumanji filmből, de a szereplők is mesélnek egy-két mondatot karaktereikről.

Hirdetés

Az eredeti Jumanji film egy örök klasszikus, és nem csak Robin Williamsnek köszönhetően. Egy csodálatos alkotás volt, amit most új köntösben, új sztorival, új szereplőkkel akar tálalni a filmipar. A legújabb trailerben a szereplők is megszólalnak, Dwayne Johnson pedig azt is elmondja, hogy mit gondol a klasszikusról.

Hirdetés

Ha minden olyan lesz, mint az eddigi trailerekben, akkor egy butácska, de talán szerethető és szórakoztató filmet fogunk kapni. Az új videó szerint a színészek legalábbis biztosan jól szórakoztak a forgatáson.

A Jumanji: Vár a dzsungel premierje 2017. december 21-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)