Hirdetés

Dzsungeltúra - szinkronos trailer érkezett Dwayne Johnson új filmjéhez

|

Dwayne Johnson legújabb mozija A Karib-tenger kalózai babérjaira tör.

Hirdetés

A Jungle Cruise, avagy magyarul Dzsungeltúra igazából ugyanazt az utat járja be, mint anno A Karib-tenger kalózai: egy Disneyland-béli szórakoztató mulatság, tulajdonképpen egy kalandvasút az alapja, erre a vidámparki attrakcióra húztak fel egy teljes mozifilmet az írók. 

Hirdetés

Mivel ez a recept tökéletesen bevált A Karib-tenger kalózai esetében, alapból jó esélyekkel indul a mozikban a Dzsungeltúra, az pedig még inkább megnöveli a kecsegtető siker lehetőségét, hogy főszereplőnek korunk egyik legkeresettebb színészét, Dwayne Johnsont nyerték meg. A mai napon végre magyar szinkronnal is megérkezett a film előzetese, lessétek meg gyorsan: 

A hazai mozikban 2020. július 23-tól lesz érdemes keresni a Dzsungeltúrát. Ti beültök majd rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)