Hirdetés

Jurassic World - több bevételt termelt, mint a Bosszúállók

|

A dinoszauruszok rengeteg pénzt kapartak össze, és az egész világ a csodájukra jár, pedig meg sem mentették New Yorkot.

Hirdetés

A Jurassic World kicsivel több mint egy hónapja jelent meg, és hatalmasat robbantott a kasszáknál. Nem viccelünk: a dinós móka a 3 valaha volt legtöbbet termelő film egyike, megelőzve ezzel a Marvel szupercsapatát.

Mostanára 1,52 milliárd dollárig jutott a teljes bevétel, Amerikában 614 millió dollárnl tart, amivel ez lett a negyedik film, ami valaha átlépte a 600 milliós határt. A Jurassic Worldöt így már csak két alkotás, a Titanic és az Avatar előzik meg.

Avatar ($2.79 milliárd)
Titanic ($2.18 milliárd)
Jurassic World ($1.52 milliárd)
The Avengers ($1.52 milliárd)
Furious 7 ($1.51 milliárd)

Úgy néz ki, hogy még mindig megéri Hollywoodnak a jól bejáratott nevek előrángatása, és egyébként Chris Pratt megjelenése sem volt kis fegyvertény. Nektek mennyire jött be a Jurassic World?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)