Hirdetés

Jurassic World: Bukott birodalom - sötétebb hangulatú az új trailer

|

Noha biztosan nem lesz véresen drámai a Jurassic World folytatása, az első kedvcsináló azért rengeteg feszült pillanatot ígér.

Hirdetés

A Jurassic World: Bukott birodalom marketingesei az elmúlt napokban folyamatosan hergelték a rajongókat egy-egy teaserrel, hogy a teljes trailer érkezéséig meghozzák a kedvet. 

Hirdetés

A film első előzetese szerint újabb kihalás fenyegeti a dínókat, hiszen kitör a Nublar-sziget vulkánja, ezért visszatér a Chris Pratt által alakított Owen és Bryce Dallas Howard Claire-je is, hogy megpróbálják megmenteni az állatokat a pusztulástól. De - ahogyan arra Jeff Goldblum karaktere is rávilágít - érdemes egy már eleve kipusztult fajt megmenteni? Főleg ha nem kevés veszélyt jelentenek az emberre nézve...

A Colin Trevorrowot váltó J.A. Bayona (Az árvaház, Szólít a szörny) rendezésében, 2018. június 7-én kiderül (ez már a hazai premier). 

Nektek hogy tetszik az előzetes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)