Hirdetés

Kíváncsi vagy, milyen érzés lehet az, ha felfal egy dinoszaurusz?

|

Chris Prattnek köszönhetően egy rajongónak elég különleges élményben lehet majd része.

Hirdetés

Továbbra is az a terv, hogy jövő nyáron befut a következő Jurassic World, persze a koronavírus miatt ez gyakorlatilag bármikor megváltozhat. Szerencsére mindez nem akadály ahhoz, hogy jótékonykodhassanak egy kicsit a rajongók: egy különleges akció keretén belül a filmsorozat egyik főszerepét játszó Chris Pratt nagyon különleges ajándékot szán annak, aki hajlandó jó ügyért tenni.

Hirdetés

Némi jótékonykodással valakinek lehetősége lesz arra, hogy bekukkantson az új Jurassic World forgatási munkálataiba, valamint megtapasztalja, hogy milyen az, ha az embert felfalja egy dinoszaurusz.

Azt nem tudni, hogy pontosan miként is élheti majd át ezt a valószínűleg nem túl kellemes dolgot a szerencsés nyertes, ehhez először ki nyitni a pénztárcát. A jótékonysági akció során befolyt összeg egésze egyébként a Feeding America, a Meals on Wheels, a World Central Kitchen, illetve a No Kid Hungry szervezetekhez kerül majd. És a dinók sem maradnak éhesek legalább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)