Hirdetés

Jurassic World: Bukott birodalom - egész rémisztő az új előzetes

|

Vannak barátságosnak tűnő dínók, meg vannak olyanok, akik éjszaka bemásznak az ágyadba. Ezt tanítja meg a film új trailere.

Hirdetés

Miközben Chris Pratt sikerrel barátkozik össze egy kedves kis dínóval, a trailer többi részében azért nem kimondottan a lények szelídsége a fő téma. 

Hirdetés

A Jurassic World: Bukott birodalom új előzetese riadt embereket mutat, meg dinoszauruszokat olyan helyeken, ahol nem szabadna lenniük, néhány békés pillanattal oldva a feszültséget. A videóval együtt egy facebookos kameraeffekt is jött, próbáljátok ki okostelefonon az alábbi tweetben található linkre kattintva. Előbb viszont jöjjön a trailer (ha nem nyílik meg, itt a YouTube-változat).

A Jurassic World 2 premierje június közepe táján lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)