Hirdetés

Justice League Dark - 7 perces klip került ki a DC új rajzfilmjéből

|

Hét perces jelenet tekinthető meg a DC legújabb animációs filmjéből, a Justice League Darkból, amiben paranormális erőkkel kell szembenézniük a jól ismert szuperhősöknek.

Hirdetés

A Justice League Dark története szerint megmagyarázhatatlan jelenségek történnek szerte a világon. Batman úgy próbálja fölvenni a harcot a sötét mágiával szemben, hogy maga köré gyűjt egy csapat varázslatban jártas szuperhőst.

A rendezői székben az a Jay Oliva ül, akinek már több tucat DC animációs filmet is köszönhetünk, mint a Batman: A sötét lovag visszatér, vagy Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxont. A Justice League Dark az előző animációs filmekkel ellentétben egy sokkal sötétebb tónust üt meg, ami már a fönt látható pár percből is erősen érződik.

A Justice League Dark már elérhető digitális formában. DVD-n és Blu-rayen február 7-től lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)