Hirdetés

Ez lehet a DC animációs filmjeinek Végjátéka

|

A DC szuperhősei összefognak egy közös ellenféllel szemben a Justice League Dark: Apokolips Warban.

Hirdetés

Talán mozifilmek területén nem sikerült akkora sikereket elérnie a DC-nek, mint szerette volna, azonban az animációs részleget illetően nincs okuk a szégyenre, hiszen számos jól sikerült, konstans minőséget garantáló darabbal lepték már meg a rajongókat (legutóbb például a Superman: Red Sonnal). Felbukkant azonban egy olyan fenyegetés, amelynek megállításához nem elég pusztán Az Igazság Ligája, minden elérhető szuperhősre szükség van. 

Hirdetés

A 2017-es Justice League Dark folytatásaként érkezik a Justice League Dark: Apokolips War, amelyben illusztris szereplőgárda gyűlik össze, hogy legyőzzék a DC univerzumának egyik legnagyobb hatalmú gonoszát, Darkseidot. Köztük vannak a korábbi animációs filmek alaphősei (azaz Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam, Aquaman), a később csatlakozott karakterek (mint Damian Wayne, Nightwing, Batwoman, Batwing, Starfire, Raven, Blue Beetle, Beast Boy, Cyborg, Steel, Superboy), John Constantine és a hozzácsapódott figurák (Zatanna, Etrigan, Swamp Thing), valamint az antihősök (Deadshot, Harley Quinn, Killer Frost, Captain Boomerang) is. 

A Justice League Dark: Apokolips War valamikor tavasszal jelenik meg a tengerentúlon Matt Peters és Christina Sotta rendezésében, akik noha számos DC animációs film munkálataiban részt vettek, de még kevés rendezői tapasztalattal rendelkeznek (előbbi legutóbb a LEGO DC Batman: Family Matters-t hozta össze, utóbbinak ez lesz az első direktori kreditje). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)