Hirdetés

Justice League Dark - így festettek volna a főbb karakterek

|

A most előbukkant képek megmutatják, hogyan néztek volna ki a Justice League Dark hősei, ha tényleg elkészül Guillermo Del Toro filmje.

Hirdetés

Régóta próbálja filmre vinni a Warner Bros. a DC Comics hősuniverzumának sötétebb oldalát, de eddig elég nehézkesen halad a projekt. Amikor legutóbb írtunk az alkotásról, akkor éppen rendezőt kerestek, most pedig megnézhetünk néhány látványtervet a film korai változatából.

Hirdetés

Az Ironklad Studios kreatív rendezője, Justin Fields osztott meg néhány koncepciórajzot az eredeti projektből, amit még Guillermo Del Toro forgatókönyve alapján készítettek volna el:

"2015-ben az Ironklad Studios részt vett egy projektben, amelynek Joesph Kahn volt a rendezője és Guillermo Del Toro írta a forgatókönyvet. A projektet végül elkaszálták, majd később egy animációs film lett belőle, teljesen más forgatókönyvvel."

Az alábbi képeken Swamp Thing, Floronic Man, Deadman, Zatanna (Natalie Dormer), Jason Blood (Chiwetel Ejiofor), valamint Constantine (Dan Stevens) látható.

Nagy kár, hogy már nem láthatjuk Del Toro eredeti ötleteit, hiszen ha valakinek, akkor neki remek érzéke van az ilyesfajta sötét fantasy világokhoz, de szerencsére a megjelent animációs film is egészen jól sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)