Hirdetés

Justice League Dark - új író kezébe került a forgatókönyv

|

Egy újabb forgatókönyvírót kértek fel, hogy csiszoljon egy kicsit a természetfeletti DC Comics hősöket szerepeltető film történetén.

Hirdetés

Már nagyon régóta készülget a DC Comics természetfeletti karaktereit egy csapatba gyűjtő Justice League Dark, de egyelőre még nem sikerült olyan rendezőt találni, aki kitartana a projekt mellett és akivel a Warner Bros. is elégedett.

A DC Comics már nagyjából 2012 óta próbálkozik azzal, hogy filmet készítsen a kiadó sötétebb hangulatú mágikus karaktereinek (mint pl. John Constantine vagy a Swamp Thing) kalandjaiból, de mióta Guillermo Del Toro otthagyta a projektet, nem sikerült újra talpra állítani azt.

A Justice League Dark egyik potenciális rendezője most mégis visszatalált a filmhez, azonban egy teljesen más szerepkörben tért vissza: Gerard Johnstone-t arra kérte most fel a DC Comics, hogy nézze át a film forgatókönyvét és javítson rajta, amennyit csak lehet. Ez ugye nem jelenet teljes újraírást, tehát könnyen lehet, hogy a DC általában véve elégedett a mostani sztorival. Alapvetően a "script polish" egyáltalán nem ritka jelenség a filmek világában.

Ti kiket látnátok szívesen a főbb szerepekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)