Hirdetés

J.J. Abramshez és cégéhez került a Justice League Dark

|

Úgy néz ki, hogy J.J. hamarosan teljes erőbedobással kezdhet dolgozni a franchise-on alapuló filmeken és sorozatokon.

Hirdetés

A Bad Robot (J.J. Abrams produkciós cége) egy csinos kis megállapodást kötött a Warner Brothersszel, melynek értelmében elkezdhetnek a Justice League Dark alapján tartalmakat gyártani. A DC Comics ezen szériája a szuperhősvilág sötétebb, mágikusabb részeivel foglalkozik, és olyan karaktereket szerepeltet, mint Zatanna, a Mocsárlény és persze John Constantine.

Hirdetés

Jelenleg egyik Justice League Dark karakterrel sem készül semmilyen film vagy sorozat, így a Bad Robot és J.J. szabad kezet kaptak. A srácok nem fognak sokáig ülni a babérjaikon: bejelentették hogy hamarosan elkezdenek írókkal tárgyalni a lehetséges projektek kapcsán. A Deadline jelentése szerint az első tervekkel Hannah Minghella (a Big Robot filmes feje) és Ben Stephenson (a sorozatos részlegének vezetője) foglalkoznak majd.

A legutóbbi Justice League Dark projektet Guillermo del Toro vitte, de az szétesett. Remélhetőleg ebből a megállapodásból valami komolyabb eredmény is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)