Hirdetés

Wonder Womannel erősít a Justice League Dark

|

A mozifilmről továbbra sincs semmi hír, de képregényes fronton hamarosan újra dübörög a Sötét Igazság Ligája.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán a WonderConon jelentette be a DC Comics, hogy újraindítják a Justice League Dark képregénysorozat, ráadásul csavarnak is egy nagyot a természetfeletti karaktereket tömörítő csapat összetételén.

Hirdetés

A Justice League Dark sorozat először 2011 szeptemberében indult el, ekkor a szuperhőscsapatot még John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Shade, Changing Man, és Zatanna alkotta. Az új formációba azonban sokak meglepetésére bekerül a DC leghíresebb női karaktere, Wonder Woman is. Az amazon hercegnőn kívül Swamp Thing, Man-Bat, Zatanna, és Detective Chimp erősíti még a JLD csapatot. A bejelentés szerint a sorozatot James Tynion IV írja, a rajzokért pedig Alvaro Martinez, Raul Fernandez, és Brad Anderson felel. 

Elég egyértelmű, hogy a népszerű Wonder Woman mozifilm sikereit szeretné meglovagolni a DC Comics, ezért bővítik ki a csapatot Wonder Womannal, valószínűleg így több olvasó lecsap majd a 2015-ben véget ért sorozat második etapjára. Közben nagyon örülnénk, ha érkezne bármiféle hír a Justice League Dark mozifilmről, amit eredetileg Guillermo del Toro rendezett volna, később azonban kiszállt a projektből. Ezt követően Doug Liman neve merült fel, de végül ő is inkább más feladatok után nézett, és megrendezte a 2019-ben érkező Chaos Walkingot Daisy Ridleyvel és Tom Hollanddal a főszerepben. 

Szerintetek mennyire illik Wonder Woman a Justice League Dark csapatba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)