Hirdetés

Justice League: Mortal - a Shazam sztárja szerint elképesztő lett volna a 2009-ben elkaszált film

|

Adam Brodyt akkor Flash szerepére válogatták be, és szerinte egy nagyon király forgatókönyvből dolgozhattak volna.

Hirdetés

A Mad Max filmek kultikus rendezője, George Miller A harag útja elkészítése előtt dolgozott egy Justice League filmen is, ami a Mortal alcímet viselte. A legutóbb a Shazam moziban a felnőtt, szuperhős Freddyt alakító Adam Brodyt akkor Flash szerepére szerződtették, a színész pedig most elmesélt néhány részletet a végül elkaszált projektről.

Hirdetés

A színész azt mondja, hogy nem fáj neki annyira, hogy végül nem valósult meg a projekt, de szerinte egy nagyon király mozi lehetett volna belőle:

"Ezt már korábban is mondtam, de szerintem a forgatókönyv nagyon jó volt, a vázlat amit elolvastam szintén. Nem korszakalkotó, de nagyon egyben volt az egész. Tökéletes volt a hangvétele és igazából mindent tudott, amit egy effajta mozitól elvár az ember, ráadásul a szereposztás is fantasztikusan sikerült."

Brody szerint akkor csúsztak félre a dolgok, amikor egy nagyobb írói gárda elkezdte átdolgozni Miller forgatókönyvét és a kész szkript 40 oldallal hosszabb lett, ráadásul minden újítás csak rontott az eredetin, túl sok új szálat hoztak be, ami végül eléggé zavarossá tette a dolgokat. A színész azt mondta, hogy ekkor még menthető lett volna a dolog, hiszen a remek szereplőgárda így is elvitte volna a filmet a hátán, és az eredeti forgatókönyv elemek még mindig zseniálisan működtek volna, de a stúdió végül elkaszálta a projektet.

A színész egyébként nem bánkódik, hogy nem készült el a mozi, mivel elmondása szerint viszonylag könnyedén megkapta a szerepet, így nem érzi azt, hogy élete lehetőségét szalasztotta volna el, ráadásul ezután George Miller megcsinálta a Mad Max - A harag útját, ami kétségtelenül zseniális mestermű lett. Mi azért kicsit bánkódunk, hogy akár egy tisztességes filmben is láthattuk volna az Igazság Ligáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)