Hirdetés

A Rotten Tomatoes visszatartja a Justice League értékelését

|

A híres/hírhedt filmkritikákat összesítő weboldal nem teszi ki a Rotten/Fresh mércét még egy napig.

Hirdetés

A Rotten Tomatoes egy jól ismert filmkritikákat összesítő weboldal, ahová az ember nem az írott szóért, hanem a Rotten/Fresh mérőért jár. Ez a mérő egy átlagban összesíti az adott filmre érkezett kritikákat, de most ez egy kicsit később fog befutni a tegnap bemutatkozott Az Igazság Ligájához.

Hirdetés

Az oldal november 16-ig tartja vissza a mutatót, és nem csak azért hogy mindenkinek legyen ideje megnézni a filmet. A cél, hogy az érdeklődő közösség figyelmét ezzel az oldal facebookos, See It/Skip It sorozatára tereljék. Ez csak azért kezdte zavarni a közösséget, mert ezzel a Rotten Tomatoes egy gyűjtőoldal helyett inkább kritikai oldalként akar feltűnni.

Ettől függetlenül a világ minden táján újságírók már elkezdték a film értékelését közzétenni, és kevés őszinte mosoly van a kollégákon. Sokan egy túl vicceskedő katyvaszként írták le Az Igazság Ligáját, ami ártott a sztorinak és az egész film hatásának. Kíváncsian várjuk, hogy mi is láthassuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)