Hirdetés

Így reagáltak a Bosszúállók az új Justice League trailerre

|

Tony Stark, Thor, Amerika Kapitány és a többiek természetesen együtt nézték meg a Justice League új előzetesét. De vajon mit gondolnak a DC új üdvöskéjéről? Most kiderül.

Hirdetés

Hosszú felvezetés után szombaton esett be a Justice League legújabb trailere, azóta pedig azt is megtudtuk, hogy a DC szuperhőseit tömörítő moziban Cyborg sokkal fontosabb szerepet játszik majd, mint azt eddig gondoltuk volna.

Egy lelkes rajongó elképzelte, milyen is lenne, ha a Bosszúállók tagjai együtt nézték volna meg az előzetest. A Marvel kemény legényei értelemszerűen be vannak tojva, és az elmúlt időszak nem túl erős DC-s felhozatala után mi is nagyon szeretnénk, ha lenne félnivalójuk, de hogy Batmanék végre tudnak-e maradandót alkotni, az majd csak ősszel derül ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)