Hirdetés

Beindul az akció Az Igazság Ligája új előzetesében

|

Nem múlhatott el a Comic-Con új Justice Leage trailer nélkül, amiben feltűnik a csapatos DC-mozi főgonosza is.

Hirdetés

Korábban már megnézhettük, hogyan gyűjti össze Batman a többi DC szuperhőst Az Igazság Ligája során, de a Comic-Con alkalmából kiadott új előzetes egy fokozattal feljebb kapcsolt. Végre akció közben láthatjuk a csapatot és egy fontos utalás is került a videó végére.

Hirdetés

Ezúttal megvillantja harci képességeit a hamarosan önálló filmjében is látható Aquaman, ahogy Cyborg és a banda többi tagja is. Az már most látszik, hogy Barry Allen lesz a film fő humorforrása, a nagy fenyegetést pedig Steppenwolf jelenti majd a sztoriban. A négy percnél is hosszabb betekintővideó végén pedig meglebegtették a készítők, hogy Az Igazság Ligája során akármennyire is gyászolják majd egy darabig Supermant, előbb-utóbb csak visszatér ő is. Jaj hát micsoda fordulat.

Mit gondoltok? Jó az irány vagy bukta lesz ez is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)