Hirdetés

Justin Bieber is ott lesz 2022-es Sziget Fesztiválon, bejelentettek egy csomó új fellépőt

|

Bővült az idei Sziget Fesztivál fellépőinek listája, olyan nagy nevek is hazánkba látogatnak, mint Justin Bieber, Calvin Harris, vagy Tame Impala.

Hirdetés

A Sziget Festival Official Facebook-oldalon tették közzé nemrég a 2022-es fesztivál fellépőinek legújabb, bővített névsorán. Azt már korábban is tudtuk, hogy a nyáron eljön hozzánk Dua Lipa, az Arctic Monkeys, vagy épp a Kings of Leon, most viszont már az is borítékolható, hogy Justin Bieber, Calvin Harris, sőt Tame Impala koncenrt is lesz a Szigeten.

Justin Bieber egyébként 2023-ban is ellátogat majd hozzánk, jövő márciusban ugyanis a Papp László Budapest Sportarénában lesz koncertje. 

Hirdetés

Sajó Dávid kigyűjtötte a frissített listából az összes olyan fellépőt, aki most először jön a Szigetre, íme a névsor:

Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala, Sam Fender, Anne-Marie, Steve Aoki, Nina Kraviz, Milky Chance, Bad Gyal, Holly Humberstone, Channel Tres, Kensington, Ofenbach, Mezerg, MEUTE, Noga Erez, Seth Troxler, Kölsch, Folamour, Role Model, Cate Le Bon, Tourist, Myd, Remi Wolf, Alfie Templeman, Kid Francescoli, Denis Sulta & Mella Dee, Dirtyphonics.

A jegyek elővétele már hónapok óta tart. Akinek volt a 2020-as eseményre szóló jegye vagy bérlete, az a hivatalos honlap GYIK részlegét érdemes megnéznie, ott minden választ megtalál.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)