Hirdetés

Kábítószerrel tartóztatták le a Stephen King-féle Az filmek gyilkos bohócát, a bíróság most hozott ítéletet

|

Bill Skarsgårdnak kábítószer birtoklása miatt kellett bíróság elé állnia.

Hirdetés

Egyre több országban lazulnak a szabályok a marihuána termesztését és birtoklását illetően, ám egyelőre Svédország nem tartozik a megengedőbb nemzetek közé, ugyanis náluk még mindig tiltott szer, leszámítva az orvosi célú alkalmazást. Bill Skarsgård esete valószínűleg nem tartozott ezen kivételek közé, ugyanis egyes belsős információk szerint a színészt nemrég letartóztatták, miután kiderült, hogy 2,5 gramm marihuána van a birtokában, a svéd törvények értelmében pedig már kis mennyiségért is pénzbüntetés jár.

Hirdetés

A Stephen King regénye nyomán forgatott AZ filmek adaptációjával híressé lett színészt tavaly októberben a stockholmi Arlanda Repülőtéren tartóztatták le, viszont csak most zajlott le a bírósági tárgyalása, melynek ítélete szerint nem kell börtönbe kerülnie, viszont 40 ezer svéd korona a büntetése, ami valamivel kevesebb, mint másfél millió forintnak felel meg.

Ismerve a svéd törvényeket (amelyek értelmében akár 10 év is lehetne a büntetés egy súlyosabb esetben), a színész most igen olcsón megúszta ezt az esetet, ami igen szerencsés a számunka, hiszen Skarsgård hamarosan a Holló és a Nosferatu remake-jében is főszerepet vállal majd.

A történteknek extra dimenziót kölcsönöz, hogy a színész alakította a netflixes Clark sorozatban Svédország leghíresebb bűnözőjét, azt a Clark Olofssont, akinek egy meglehetősen kalandos 1973-as bankrablása (kiengedték a börtönből kvázi túsztárgyalóként, aztán csatlakozott a volt cellatársához) után kezdték el használni a Stockholm-szindróma kifejezést. Oloffson élete nagy részét rács mögött töltötte, mivel a bankrablások mellett a másik kedvenc "hobbija" a kábítószer-kereskedelem volt. Szóval Skarsgårdnak tudnia kellett, mit kockáztat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)