Hirdetés

Adventure Time - megérkezett az előzetes, ami felvezeti a nagy lezárást

|

Nyolc év és tíz évad után elérkezett a rajzfilmsorozat vége. A négyrészes fináléhoz befutott az első teaser is.

Hirdetés

A Cartoon Network egyik legnépszerűbb modern rajzfilmje, az Adventure Time 2010 óta hatalmas rajongótáborra tett szert, és természetesen még játék is készül a sorozat alapján. Egyszer azonban a legjobb dolgoknak is vége szakad.

Hirdetés

A csatorna már 2016-ban bejelentette, hogy a tizedik évaddal zárul az Adventure Time - idén elérkeztünk tehát a sorozat végéhez, a záróepizód pedig egy négyrészes eposz lesz, amely a "Come Along With Me" címet kapta a stáblista alatt hallható dal alapján. A Cartoon Network egyelőre nem erősítette meg, hogy mikor kerülnek adásba az epizódok, de az első teaser trailert már megnézhetitek.

Az Adventure Time vége igazi mérföldkövet fog jelenteni a Cartoon Network történelmében. A rajzfilm sikerén felbuzdulva a készítők már több CN-szériát is sikerre vittek, mint például a Steven Universe-t, vagy a Kerítésen túlt.

Ti mit vártok az Adventure Time fináléjától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)