Hirdetés

Az Agymenők sztárja kelti életre Harley Quinnt a DC Universe új sorozatában

|

A rajongók egy picit meglepődtek, amikor a New York Comic-con DC paneljén Penny vette át a mikrofont.

Hirdetés

A DC nem szégyellte szétpromózni a DC Universe szolgáltatását a Comic-conon. A show elején mindjárt leadták a Titans első részét, aztán mutattak ezt-azt a streaming platform újdonságaiból.

Hirdetés

A DC Universe másik nagy dobása a Harley Quinn animációs sorozat, amiből egy rövid videót kaptunk. Ebből és Kaley Cuoco felbukkanásából aztán gyorsan kiderült, hogy a The Big Bang Theory sztárja fogja szinkronizálni a karaktert a szériában, felváltva ezzel színészpartnerét, a Bernadettet játszó Melissa Rauchot. Ő adta ugyanis Harley hangját a Batman & Harley Quinn című animációs filmben.

Penny egyébként nem csak hangját kölcsönzi Quinn kisasszonynak, hanem ő a széria vezető producere is. Reméljük megoldja majd ügyesen ezt a feladatot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)