Hirdetés

Kaliforniába jöttem - készülhet a reboot, Will Smith a producer

|

A kilencvenes évek legendás sorozata, a The Fresh Prince of Bel-Air, avagy a Kaliforniába jöttem is visszatérhet, méghozzá Will Smith felügyelete alatt.

Hirdetés

Valaki káros anyagot permetezett a levegőbe Hollywood környékén, amitől mindenki rebootokat, remake-eket akar csinálni olyan sorozatokból és filmekből, amiket régen imádtunk.

Az Egy rém rendes család, ha csak egy spin-off sorozatban is, de biztosan visszatér. Hál' istennek a Jóbarátokat egyelőre nem piszkálják, de úgy tűnik, a Kaliforniába jöttem lesz a következő áldozat. A TV Line értesülései szerint az 1990 és 1996 között futó, hat évadot megélt széria, mely Will Smith "fiatalkorát mutatta be" (nyilván minimális valóságtartalommal), hamarosan visszatérhet a képernyőkre, ráadásul épp az egykori főszereplő lesz a producer. A sorozat állítólag modernizálja a formulát, modern körülmények között mutatja be azt az élethelyzetet, amit Will is megélt, de más szereplőkkel. Mielőtt kommentben kifejtenétek, mennyire örültök vagy nem örültök ennek, hallgassátok meg a főcímdalt. Hogy lássátok, kivel van dolgotok, előbb a magyar, majd az angol változat következik.

Íme ugyanez eredetiben:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)