Hirdetés

Kapaszkodjatok meg, bemutatták a Sandman sorozat Luciferét

|

Ezzel még adósunk volt a Netflix, és a DC FanDome-on törlesztett.

Hirdetés

Bár egy ideje már Tom Ellis a rajongás tárgya, ha Lucifer szóba kerül, nem szabad megfeledkezni a Netflix következő nagy dobásáról, a Sandman sorozatról sem, amelyben szintén láthatjuk majd a karaktert, elvégre ugyanazon DC-s alapanyagból táplálkozik mindkettő.

Noha a Sandman kedvcsinálóját láthattuk már a Netflix TUDUM műsorában, akkor Lucifert nagyon rejtegették.

Hirdetés

Legalábbis eddig: a Netflix is készült némi aprósággal a DC FanDome-ra a Sandman kapcsán, két posztert szenteltek Lucifernek is, akit Gwendoline Christie kelt életre. A színésznőt olyan sorozatokból ismerheti a közönség, mint a Trónok harca és A tó tükre, valamint olyan filmekben volt látható, mint a Star Wars: Az utolsó Jedik, a David Copperfield rendkívüli élete és Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész. Így fog kinézni Neil Gaiman kultikus képregényének adaptációjában: 

A Sandman: Az álmok fejedelme várhatóan 2022 folyamán debütál a Netflixen Tom Sturridge, Charles Dance, Boyd Holbrook, Jenna Coleman, Stephen Fry, Patton Oswalt és Gwendoline Christie szereplésével. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)