Hirdetés

Karácsonyi különkiadást kap a The Walking Dead

|

Nyugi a The Walking Dead Holiday Specialben nem lesznek kétes eredetű videókat bámuló wookiee-k.

Hirdetés

Amikor egy hírben az szerepel, hogy Holiday Special, akkor nem tudunk nem a Star Wars karácsonyi borzalomra gondolni. Szerencsére azért a The Walking Deadnél más lesz a helyzet: nem kell attól tartani, hogy az ünnep meghittségében Daryl majd tojáslikőrözik egy énekelgető zombival.

Ez elsősorban egy beszélgetős műsor lesz Chris Hardwick vezetésével, és egyenesen az AMC+-ra készül. Jelenleg nem tudni, hogy Hardwick mellett még kik lesznek a vendégek, de a sorozat rajongói valószínűleg már bárkivel megelégednének

Hirdetés

A 2020-as év filmes és tévés fronton is kifejezetten kellemetlenül alakult a COVID-19 járvány hatásainak köszönhetően: a The Walking Dead sorozat legutóbbi évada eltűnt a 15. rész után, a 16. epizód pedig csak 6 hónappal később került adásba. A rajongók most várhatnak, hogy valamikor 2021-ben a maradék epizódok is megjelenhessenek.

Ebben a káoszban kellemes ajándék lesz a karácsonyi különkiadás, ami december 13-án fog felkerülni az AMC streamingszolgáltatásának kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)