Hirdetés

Karácsonyi plakáttal hangolódhatunk a Harry Potter 20. évfordulós összejövetelére

|

A Visszatérés a Roxfortba 2022 első napjától lesz elérhető az HBO Max kínálatában.

Hirdetés

Látva a Jóbarátok: Újra együtt sikerét, az HBO egy újabb klasszikusért nyúl vissza, hogy megdobogtassa a rajongók szívét. Idén december 13-án lett 20 éves az első Harry Potter film, az évforduló alkalmából pedig újra összeállt a stáb, hogy együtt elevenítsenek fel emlékeket és kicsit beszélgessenek arról, kinek milyen hatást gyakorolt az életére a filmekben betöltött szerepe.

Nagyon várjuk már a produkciót, ami egy kicsit enyhítheti majd az éhségünket a varázsvilág iránt, amíg tavasszal meg nem érkezik a Legendás állatok harmadik epizódja.

Hirdetés

Az HBO nem meglepő módon, kicsit több mint két héttel a megjelenés előtt már gőzerővel hangolja az embereket Daniel Radcliffe-ék visszatérésére. Most például egy szuper hangulatos plakáton köszön vissza a három főszereplő mellett további hét jelentős karakter.

Az új plakáton természetesen a három legkönnyebben felismerhető színész, Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint feszít elől. Mellettük feltűnik még Tom Felton (Draco Malfoy), James és Oliver Phelps (Weasley ikrek), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Alfred Enoch (Dean Thomas) és Bonnie Wright is, aki Harry Potter szerelmét, Ginny Weasleyt alakította a filmekben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A produkcióban persze sokan mások is részt vesznek majd, azonban egy erős hiányzóról is már tudunk. Az HBO a lehető legjobban próbál elhatárolódni J. K. Rowlingtól, aki az eredeti történeteket írta, miután az elmúlt időszakban több alkalommal is véleményesen nyilvánult meg érzékeny témákkal kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)