Hirdetés

Karácsonyra megkaptuk a Vaják 2. évada forgatókönyvének egy kis darabkáját

|

Noha mozgóképen még egy darabig nem, de a fantáziánkban már megelevenedhet számunkra Ríviai Geralt kalandjának folytatása.

Hirdetés

Rengetegen várják tűkön ülve, hogy a Netflix végre előálljon egy dátummal a Vaják második évadának folytatásával kapcsolatban. Karácsony, pontosabban a Witchmas alkalmából a sorozat alkotói megosztottak pár érdekességet, ennek köszönhetően láthattunk pár bakit az első évadból, és néhány új fotó is érkezett a folytatásból. Most egy teljes jelenetet tett közzé a stúdió; na nem mozgóképen, csak forgatókönyv formájában.

Hirdetés

Az elmúlt napokban érdemes volt követni a The Witcherhez és a Netflixhez kapcsolódó Twitter fiókokat, ugyanis napvilágot látott pár érdekesség, hogy az alkotók egy kis ajándékkal lepjék meg a rajongókat így karácsony tájékán. Mindezek zárásaként kaptunk egy oldalt a második évad forgatókönyvéből:

A szkript egy meglehetősen mozgalmas jelenetet ír le, melyben egy kereskedő és családja egy szörnytámadás áldozatává válik. Emellett megemlítenek egy porosz stílusú kastélyt, melynek teljesen elnéptelenedett a környéke.

Akik olvasták a könyveket, azok gyorsan ráismerhetnek a Vaják - Az utolsó kívánság kötet Egy csepp igazság fejezetére. Ebben tűnik majd fel Nivellen, egy elátkozott ember, aki egy szörnyeteg kinézetével kénytelen élni életét. Őt játssza majd a Trónok harca Óriásvész Tormundjával ismertté vált Kristofer Hivju.

Ennél többre a jelek szerint nem számíthatunk, hiszen a Netflix egyelőre nem árulta el, mikor érkezik a Vaják második évada, azt leszámítva, hogy 2021-ben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)