Hirdetés

Karácsonyra új trailert kapott a WandaVision

|

Továbbra is különleges, a megszokott Marvel-produkcióktól eltérő élménynek ígérkezik Wanda és Vízió önálló sorozata.

Hirdetés

Alig néhány nap telt csak el azóta, hogy a Disney a befektetői kedvéért megvillantotta, milyen tartalmakkal tervezi felturbózni az elkövetkező két-három évben streamplatformja kínálatát. Volt ott minden, mint a búcsúban: csemegék a felvásárolt 20th Century Foxnak (ma már 20th Century Pictures) és leágazásainak katalógusából, a Pixar és a Disney Animation családi produkciói, rengeteg Star Wars témájú alkotás, és még annál is több a Marvel háza tájáról.

Utóbbit erősíti a WandaVision, amely az MCU-ba ágyazott sorozatok (teljes az átjárás a karakterek és az őket megszemélyesítő színészek tekintetében is) közül elsőként debütál a Disney+-on, méghozzá nem is oly sokára, január 15-én. Minisorozatról van szó, tehát valószínűleg nem terveznek második etapot, de így is eltapsoltak 150 millió dollárt a 6 epizódra, ami arra enged következtetni, hogy a látványra - pláne tévés viszonyok között - nem lehet majd panasz.

Hirdetés

A WandaVision történetét teljes homály fedi, annyit tudunk csak, hogy a két címszereplő igyekszik azt átlagos kertvárosiak életét élni, és emiatt titkolják valódi személyiségüket környezetük elől, ahogy képességeiket is elrejtik, ám egyszer csak azt tapasztalják, hogy tipikus tévésorozatos fordulatok történnek meg velük, mintha egy sitcomban lennének. Valami tehát nem kerek, és minden bizonnyal a titok leleplezése lesz a minisorozat egyik dramaturgiai tetőpontja.

Érdekesség még, hogy felbukkan majd a történetben Monica Rambeau (Marvel Kapitány barátjának felnőtt lánya), Darcy Lewis (Jane Foster gyakornoka) és Jimmy Woo (az FBI-ügynök, akinek szemmel kellett tartania a feltételesen szabadlábra helyezett Hangyát) is.

Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)