Hirdetés

A Karib-tenger kalózai 5 közzétételével zsarolják a kalózok a Disney-t

|

A hamarosan érkező folytatás hackerek kezébe került, akik váltságdíjat akarnak a stúdiótól. Ha nem fizetnek, akkor kiszivárogtatják az egész anyagot - és a fenyegetés valószínűleg nem üres.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy hackerek az Orange is the New Black teljes évadát közzétették a premier előtt, most a Disney aggódhat. 

Bob Iger, a cég ügyvezetője miután bejelentette, mi történt, nem mondta ki, hogy melyik filmről is van szó, de a Deadline jelentése szerint a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja került a kalózok kezére (milyen ironikus). Egyelőre reménykednek benne, hogy a csoport nem váltja be az ígéretét, de akárhogy is, nem fognak fizetni.

Az ügy egészen hasonló ahhoz, ami néhány hete zajlott az Orange is The New Black kapcsán. A Netflix sorozatát lenyúlta a TheDarkOverlord csapat, akik hasonlóan fenyegették a gyártót. Ők szintén nem fizettek, így a TDO ki is rakta a részeket torrent oldalakra.

Egyelőre semmi nem utal arra, hogy a Disney-t fenyegető csapat is a TDO lenne. Mindenesetre most mindkét fél vár. Idővel kiderül majd, hogy ki blöffölt nagyobbat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)