Hirdetés

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - még egy régi szereplő visszatér

|

A Karib-tenger kalózai ötödik részének japán előzetesében feltűnik egy újabb főhős, akit a harmadik epizód óta nem láttunk.

Hirdetés

Utoljára a 2007-es A Karib-tenger kalózai: A világ végén moziban láthattunk feltűnni Keira Knightley karakterét, Elizabeth Swannt. Már tavaly decemberben is olvasni lehetett olyan pletykákat, hogy az ötödik részben újra felbukkan Will Turner szerelme, de a film japán előzetese végre minden kételyt eloszlatott.

Nemrég tették közzé A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja japán trailerét, ami több új jelenetet is tartalmaz a korábbi előzetesekhez képest. Pár pillanat erejéig még Keira Knightley is látható benne, úgyhogy most már teljesen biztos, hogy Orlando Bloom mellett ő is visszatér a kalózos szériához.

A decemberi hírek még arról szóltak, hogy Knightley teljes titokban forgatott, feltűnése pedig egy stáblista utáni jelenetben várható, ami a  sorozat hatodik részét kívánja majd felvezetni. Egyelőre persze nem lehet tudni, hogy mindebből mennyi lesz igaz. 

Terry Rossio, a harmadik rész társírója egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy Will Turner felszabadulhat a Bolygó Hollandi kapitányi posztjából, ha tíz éves szolgálati ideje után Elizabeth még mindig hűséges marad hozzá.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én érkezik meg a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)