Hirdetés

Dredd bíró szerint itt volna az ideje egy női Thor filmnek

|

Karl Urban is szerepet kapott a hamarosan bemutatkozó Thor: Ragnarökben, egy, a filmhez kapcsolódó interjúban pedig elmondta, hogy szerinte simán átkerülhetne a filmvászonra a képregényekben látott, új Thor.

Hirdetés

Nemrég Chris Hemsworth is elismerte, hogy ráfért már a Marvel filmes univerzumában általa alakított karakterre a frissítés. Ez a hamarosan a mozikba kerülő Thor: Ragnarökben valamilyen szinten meg is történik, de a stáb tagjai között így is akad, aki még drasztikusabb változást is szívesen látna a karakter kapcsán.

Hirdetés

A harmadik Thor-filmben Skurge szerepében látható Karl Urban (akit a Gyűrűk Ura trilógia mellett Star Trek filmekben és Dreddként is láthattunk) kapta meg nemrég a kérdést, hogy szerinte készen áll-e az MCU a képregényekben egy ideje bemutatkozott női Thorra.

"Szerintem itt az ideje. Szerintem már rég itt az ideje, abszolút. Nagyon szívesen megnézném ezt a filmet. Hiszen már biztos, hogy lesz egy női főszereplő"

- utalt Urban a készülő Captain Marvel filmre.

Ugyan a képregényekben történő bemutatkozásakor nem mindenkinek tetszett az új Thor, Jane Foster, mára sokkal inkább megkedvelték a rajongók. Emellett elég valószínű, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború után a Marvel Studios elkezdi lecserélni a nagyon régóta látott központi karaktereket, ahogy az az alapanyagban is történt, így minden esély megvan néhány szereplőcserére.

Mit gondoltok, Thor még a csapat tagja marad egy darabig, vagy őt is eléri majd a szereplőgárda elkerülhetetlen megújítása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)