Hirdetés

Káromkodós előzetesben küzd Jennifer Lawrence egy tinifiúért

|

Új trailert kapott a Barátnőt felveszünk, és annyiszor hangzik el benne az f-betűs szó, hogy ezzel a South Parkot is lenyomja.

Hirdetés

Sokféle filmben láthattuk már Jennifer Lawrence-t, volt tudós, vetkőzni is hajlandó kém, és az életéért küzdő fiatal lány is, következő mozijában pedig egy 19 éves fiút kell elcsábítania az egyébként 32 éves színésznőnek.

A június 22-én mozikba kerülő Barátnőt felveszünkben (No Hard Feelings) Lawrence különféle nehézségekkel küzd az életében, de rátalál egy álláshirdetésre, amelynek feladói azt szeretnék, hogy introvertált fiuk szüzességét valaki még azelőtt vegye el, hogy a srác egyetemre kerül.

Hirdetés

A feladat nem annyira egyszerű, mint gondolná bárki, aki látta már valaha Jennifer Lawrence-t, meg kell dolgoznia a srácot, aki mindenféle, számára kényelmetlen helyzetekbe kényszerül. Hogy aztán sikerrel jár-e vagy sem, tanulnak-e akár a szülők, akár ők valamit a szituációból, nem tudjuk; mindenesetre az alábbi előzetes megmutatja a film egy másik oldalát, tele van káromkodásokkal, és házibulin részt vevő tinikkel, akik ahelyett, hogy egymás testét térképeznék fel, mobiloznak és VR-oznak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)