Hirdetés

Kaszát kapott az HBO egyik népszerű sci-fi sorozata

|

Két évad után véget ér a Ridley Scott nevével reklámozott A farkas gyermekei.

Hirdetés

Mindössze 18 epizódot élt meg a Aaron Guzikowski HBO Maxra gyártott sorozata, amelyben a Kepler 22-b bolygón két android próbál felnevelni fél tucat gyermeket, távol az emberi faj öldöklő háború dúlta otthonától, a Földtől. A vallással is foglalkozó sci-fi, amelyen a főbb szerepeket Amanda Collin, Abubakar Salim, Amanda Collin, Winta McGrath, Niamh Algar és Travis Fimmel játszotta, az átlagból magasan kiemelkedő darab volt, mégsem élte túl a Warner Bros. és a Discovery egyesülését.

Hirdetés

Az elszomorító hírről az androidok egyikét, Apát megszemélyesítő Abubakar Salim számolt be a Twitteren, egyértelműen a cégfúziót jelölve meg a kasza okaként. Ugyanakkor nincs még minden veszve, mert a Scott Free produkciós vállalat (Ridley Scott cége) aktívan házal más streaming platformoknál, hátha valamelyik befogadja a sorozatot és hajlandó megfinanszírozni a harmadik évadot.

Ez mindenképpen pozitív fejlemény lenne,mert maradtak nyitott kérdések a második etap évadzárója után is. Guzikowski pedig korábban úgy fogalmazott, hogy tiszta és világos tervek van arra vonatkozóan, hogy miként is kellene felépülnie a sorozat harmadik évadának.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)