Hirdetés

Kate Winslet leállított egy Avatar 2 interjút, mikor kiderült, hogy a riporter számára ez az első alkalom

|

Tette ezt azért, hogy megnyugtassa a fiatal hölgyet, és biztosítsa őt arról, minden rendben lesz.

Hirdetés

Mi lehet nehéz egy interjú elkészítésében? Hiszen csak pár kérdést fel kell tenni, aztán okosan bólogatni, miközben az interjúalany válaszol. Nos, valójában messze nem csak erről van szó, ezt jól tudja, aki valaha is ilyen feladatra vállalkozott. Tovább emeli a tétet, ha az ember nem saját anyanyelvén interjúzik, illetve természetesen az is, ha egy valódi világsztár ül vele szemben. Még keményebb feladattá válik azonban az interjú akkor, ha életedben először csinálsz ilyet, és magát Kate Winsletet kell kérdezned.

Az Avatar: A víz útja nemzetközi sajtóturnéján pontosan ezzel a helyzettel szembesült a német ZDF tévécsatornának forgató fiatal lány, Martha, aki be is vallotta az Oscar-díjas színésznőnek, hogy ez lesz élete első interjúja. A filmben a metkayina klán tsahìkját, Ronalt alakító Kate Winslet pedig ezen a ponton le is állította az interjút.

Hirdetés

A színésznő azért döntött így, hogy mielőtt folytatják, gyorsan meg tudja nyugtatni Marthát. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Most csinálod ezt először? Rendben, akkor tudod mit? Amikor megcsináljuk ezt az interjút, ez lesz a valaha készült legcsodálatosabb interjú. És tudod miért? Azért, mert úgy döntöttünk, hogy az lesz. Szóval most úgy döntünk, te és én, hogy ez egy igazán fantasztikus interjú lesz. Bármit kérdezhetsz tőlem, amit csak akarsz, nem kell megijedned. Minden csodálatos lesz. Rendben? Menni fog. Oké, csináljuk!"

Az interjúrészlet hatalmasat futott a közösségi médiában, a Twitteren már több mint 4 millióan nézték meg, pedig csak tegnap lett kiposztolva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)