Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - hová tűnt Katherine Langford karaktere?

|

A színésznő neve is szerepel a stáblistán, de gyakorlatilag fel sem bukkant a filmben. A Russo testvérek végre elárulták, hogy miért.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy Katherine Langford is szerepelni fog a Bosszúállók: Végjátékban, mindenki elkezdett találgatni. A felnőtt Cassie Langtől a felnőtt Kate Bishoppig mindenkire tippeltek már a rajongók. Egyikük sem találta el. Innentől Végjáték spoilerek.

Hirdetés

Mint kiderült, Katherine eredetileg Morgan Stark, Tony Stark lányának felnőtt verzióját játszotta volna egy jelenetben, ami végül kikerült a filmből.

"Az volt az ötlet, hogy Tony (a csettintés után) beugrott volna arra a metafizikai megállóra, ahol Thanos is járt az ő csettintése után. Ott találkozott volna a lánya jövőbeli verziójával. Megmutattuk a tesztközönségnek, de elég zavaros volt számukra."

A Végtelen háborúban Thanos összefut Gamora kislány változatával a Lélek világban, ami még úgy is picit zavaros jelenet volt, hogy egyébként addigra már láthattuk Gamora kislány formáját. El lehet képzelni mennyire zavaros lett volna ez a jelenet úgy, hogy a kérdéses színésznő fel sem bukkant a filmben a kérdéses pillanat előtt.

"A szándékunk az volt ezzel, hogy a jövőbeli lánya megbocsásson neki, és békében engedhesse őt el. Érzelmileg stimmelt, de végül úgy éreztük, hogy csak extra komplikációt jelentett volna egyébként is nagyon összetett filmben."

Reméljük, hogyha már máshogy nem is, azért a blu-ray megjelenés után láthatjuk majd ezt a kimaradt darabkát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)