Hirdetés

Továbbra is Kathleen Kennedy marad a Lucasfilm élén

|

Az elkövetkezendő három évben ne számítsunk változásra a Star Wars projekteket illetően.

Hirdetés

Hiába rajongók hangosabbik felének haragja és a sokak számára kétes irány, amit a Star Wars filmek vettek, Kathleen Kennedy egyelőre elmozdíthatatlan.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint, hiába a Solo: Egy Star Wars-történet anyagi bukása, az egyre hangosabb kritikák a rajongók részéról vagy épp Kennedy személyének megosztó mivolta, az elismert amerikai producernő továbbra is marad a Star Wars projektek élén, 2021-ig biztosan. A lépés egyértelműen a Disney Kennedybe vetett bizalmát hivatott jelezni, aki a George Lucastól való átvételkor, 2012-ben vette át az irányítást. Ez abból a szempontból semmiképpen sem meglepő, hogy Han Solo eredettörténetét leszámítva minden Star Wars mozi bankot robbantott, összesen eddig 4,5 milliárd dolláros bevételt termelve.

Ugyan az alapvető elvekben nem lesz változás, azt nemrég elárulta a Disney, hogy lassítani fog a Star Wars filmek kitermelésén. Jelenleg csak a következő számozott folytatás van tervben, vagy legalábbis a nagyközönség csak ennyiről tudhat, amit Rian Johnson után ismét, korábban Az ébredő Erőt is megalkotó J.J. Abrams fog megrendezni. Az eddig be nem jelentett filmek ellenére is tudjuk, hogy a Disney élőszereplős sorozatokat is tervez a franchise-hoz, amit a 2019-ben startoló saját streaming szolgáltatásán juttatna el a nagyközönséghez, de az animációs szériák készületei sem maradnak abba.

Most már azt is tudjuk, hogy mindez továbbra is Kathleen Kennedy irányításával történik majd a továbbiakban is. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)