Hirdetés

Kathleen Kennedy is tudja, hogy a Marvel-módszer nem működik a Star Warsnál

|

A Disney fejese elmondta, rájöttek, mennyire egyszerűen elveszíthetik a rajongók érdeklődését, ha túl sokat adnak.

Hirdetés

J.J. Abrams és Kathleen Kennedy a napokban adtak egy interjút a Vanity Fairnek, amiben meséltek terveikről. Míg J.J. leginkább csak arról beszélt, hogy a Skywalker kora mennyire újszerű élmény lesz, addig Kennedy a stúdió hozzáállásáról ejtett szót.

Hirdetés

Elmondta, hogy a Disneynek feltett szándéka kihasználni a franchise-ban rejlő lehetőségeket, és hogy annak kulturális jelentőségét jegyirodai sikerre váltsa. Ezt lehet tisztelettel is csinálni, a jövőben pedig ez lesz a legfontosabb céljuk.

"Én úgy gondolom, hogy a Disney nagyon is tiszteletben tartja ezt, és a legelejétől téma volt köztünk a történetmesélés ilyen formájának törékenysége. Valami olyasmi van a kezünkben, ami sokat jelent a rajongóknak, és emiatt a filmek gyártását nem kezelhetjük gyártósori munkaként. Még az sem működik, amit a Marvel csinál, hogy választanak egy karaktert és aköré építkeznek. Ennek máshogy kell fejlődnie."

Sokat változott a társadalom a '70-es '80-as évek óta, és ehhez kell adaptálódniuk.

"Az ellenséges erő nem ugyanazt jelenti, mint amit 1977-ben, nem sokkal a második világháború után jelentett a nézőknek. A gonosznak most valódinak kell látszódnia és érződnie. Volt egyfajta ártatlansága a '70-es éveknek, ami azt hiszem már nem létezik. A történetmesélésnek változnia kell, mert mi is változtunk."

Meglátjuk, hogy a franchise mennyire tud majd megváltozni a Skywalker kora után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)