Hirdetés

Megvan, pontosan mikor távozik Kathleen Kennedy a Lucasfilm éléről?

|

Még nem holnap kezdi el bedobozolni az irodáját, de a legfrissebb pletykák szerint közeli a nagy váltás.

Hirdetés

Már tavaly felmerült, hogy Kathleen Kennedy bedobja a törölközőt, és nem vezeti tovább a Lucasfilmet, de végül újabb három évre meghosszabbították a szerződését. A legújabb híresztelések szerint azonban ezen felül már tényleg nem lesz maradása a cég élén. 

Hirdetés

Jason Ward, a Making Star Wars weboldal írója szerint ugyanis hamarosan pont kerül Kathleen Kennedy lucasfilmes pályafutásra végére. A megosztó Star Wars: Az utolsó Jedik után még kapott egy esélyt, de elvileg mostani hároméves ciklusának letelte után fel kell állnia. Egészen pontosan a 2021 júliusában érkező Indiana Jones 5 lehet Kathleen Kennedy utolsó filmje, amelyben a producer még közreműködik jelenlegi pozíciójában. Ezek után nyilván az a kérdés merül fel mindenkiben, hogy ki követheti majd Kennedyt a Lucasfilm új fejeseként. Arról már hallottunk, hogy Kevin Feige producerként közre fog működni egy Star Wars film elkészítésében, de ez még korántsem jelenti azt, hogy ő lesz a Lucasfilm új elnöke. Különösen azért lenne ez bajos, mert egyszerre biztosan nem tudja a Lucasfilmet és a Marvel Studiost is irányítani. Potenciális jelöltként felmerülhet Dave Filoni, akinek The Clone Wars és a Rebels animációs sorozatokat köszönhettük, vagy épp Jon Favreau, aki a The Mandalorian élőszereplős sorozaton dolgozik. 

Szerintetek ki lehetne a legjobb választás Kathleen Kennedy helyére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)