Hirdetés

Keanu Reeves bejelentkezett Martin Scorsese készülő sorozatába

|

Hivatalosan még nem erősítették meg, de jó esély van rá, hogy a Mátrix sztárja feltűnik a produkcióban, amelyben Leonardo DiCaprio is érdekelt.

Hirdetés

Igazi reneszánszát éli az elmúlt években Keanu Reeves, aki sorra halmozza a szerepeket és egyelőre nem tűnik úgy, hogy lassítani szeretne. Az 57 éves színész a közelmúltban kulcsfontosságú karaktert alakított a Cyberpunk 2077-ben, illetve nemrég visszatért a Mátrix: Feltámadásokban. Ami pedig a jövőt illeti, hallhatjuk majd a hangját a DC Szuperállatok Ligájában, fél kézzel végez egy sor profi gyilkossal az utómunkáknál tartó John Wick 4-ben, és úgy fest, hogy nemsokára Leonardo DiCaprióval is együtt dolgozhat.

Utóbbi ugyanis 2010-ben megvásárolta Erik Larson The Devil in the White City című, 2003-ban publikált regényének megfilmesítési jogait azzal a szándékkal írta, hogy filmvászonra vigye. Sokáig úgy tűnt, hogy mozifilm készül majd belőle DiCaprio kedvenc direktora, Martin Scorsese rendezésében, ám időközben más irányt vett a projekt.

Hirdetés

A jelenlegi információk szerint DiCaprio talán nem is vállal majd szerepet a produkcióban, ami mozifilm helyett egy tévére készülő minisorozat lesz, ám Scorsese marad a rendező. Ha igaznak bizonyulnak a Deadline értesülései, Keanu Reeves lehet az egyike a két központi karakternek, ami már önmagában is nagyon izgalmas, ha azonban DiCaprio mégis eljátszaná a másik karaktert, még nagyobbat durranhatna a végeredmény.

Várhatóan a Hulu streamplatformon köt majd ki a The Devil in the White City, ezen kívül azonban semmi egyebet nem lehet még tudni a projektről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)