Hirdetés

Keanu Reeves beszélt a Marvel csapatával és Kevin Feige-val, a rajongók izgatottabbak, mint valaha

|

A színésznek nem lenne ellenére, hogy csatlakozzon az MCU-hoz, de a szerep még kérdéses.

Hirdetés

Még 2019-ben nyilatkozta a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige, hogy a Marvel majdnem minden film kapcsán tárgyal Kevin Reevesszel. Amennyire mi tudjuk, a stúdió azóta sem állapodott meg a színésszel, de most a ComicBook.comnak adott interjújából kiderült, hogy hogyan állnak a dolgok.

Keanu még mindig olyan lelkesnek tűnik, mint korábban, de még mindig nem sikerült eldönteni, hogy milyen karakter képében bukkanhat fel a vásznon.

Hirdetés

A színész a következőt nyilatkozta:

"Még nem találtuk meg a szerepet. Találkoztunk Kevin Feige-val és egy jó fej srác. De nem, még nincs semmi konkrétum. Csak találunk majd valamit."

A Mátrix: Feltámadások sztárja elmondta, hogy megtiszteltetés lenne számára, ha csatlakozhatnak az MCU-hoz. Nem győzte dicsérni a Marvel-filmek alkotóit, mondván, hogy egy ilyen filmes univerzumot előttük még senki sem hozott össze - ami kétségtelenül való igaz.

Szerintetek Reeves a Marvel-univerzum melyik karakterét játszhatná el?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)