Hirdetés

Most már biztosak vagyunk abban, hogy Keanu Reeves tökéletes Darth Revan lenne

|

Egy ügyesen összevágott rajongói trailerben nézhetjük meg, milyen lenne a színész a legendás sith szerepében.

Hirdetés

Elég sok kritika érte a Disney-t, mert rengeteg remek dolgot kukáztak a Star Wars kiterjesztett univerzumából, és az új trilógia filmjeiben sem igazán mertek kockáztatni. A rajongók már régóta várnak arra, hogy a közkedvelt Revan is bekerüljön a mostani kánonba, és most egy rajongói előzetes mutatta be, miért is lenne jó dolog ez.

Hirdetés

Az alább látható videóban több rajongói és hivatalos alkotásból lettek összevágva jelenetek, így pedig sikerült összepakolni egy olyan trailert, amiben Keanu Reeves alakítja Darth Revant. A karakterrel először a 2003-as Star Wars: Knight of the Old Republic-ban találkozhattunk, de azóta már tiszteletét tette a Star Wars: The Old Republic nevű MMO-ban, és sokan azt hitték, hogy az új kánonba is bekerült a Star Wars: Skywalker kora miatt.

Nem tudjuk, milyen Star Wars-filmekkel fog meglepni minket a jövőben a Disney, de valószínűleg még a legtöbbet elégedetlenkedő rajongókat is sikerülne meggyőzniük egy ütősre sikeredett Revan-filmmel. Következzen is a videó, amit bemutatja, hogyan lehetne ez kivitelezni. Íme:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)