Hirdetés

Keanu Reeves eddig csak két személytől kért autogramot, az egyiktől durva oltást kapott

|

A Mátrix és a John Wick filmsorozatok sztárja Stephen Colbert műsorában mesélt az élményről.

Hirdetés

Talán nehéz elhinni, de a világ nem hevert mindig úgy az 58. évét taposó színész lábai előtt, mint ma. A motorkerékpárokat és a rockzenét imádó Keanu Reeves nemrég a The Late Show With Stephen Colbert vendége volt, minek alkalmából a talkshow házigazdája feltett neki 15 villámkérdést. Az utolsó igazából kakukktojás, de a történetünk szempontjából ennek nincs jelentősége.

A néhány perc alatt lezavarható kérdezz-felelek lényege, hogy részben valóban fontos, részben pedig teljesen banális ügyekben nyilatkozzon a vendég, akiről így megtudhat a néző pár érdekességet. Például azt, hogy mit gondol arról, mi lesz a halálunk után, vagy hogy melyik a legjobb szendvics.

Hirdetés

A kérdések között lapult az is, hogy kért-e valaha mástól autogramot, mire válaszul Reeves először Lou Reed, a The Velvet Underground énekes-gitárosa nevét dobta be. Ám mint kiderült, ezt nem magának kérte, hanem egy barátjának. Ő inkább George Carlin aláírására vágyott, akivel együtt játszott a karrierjében fordulópontot jelentő Bill és Ted zseniális kalandjában (aminek mellesleg először Bill és Ted oltári kalandja volt a címe).

Idősebb színésztársa természetesen teljesítette a kívánságát, és még ezt írta hozzá:

"Dear Keanu, F*ck you!"

Reeves egyáltalán nem húzta fel magát a minden bizonnyal viccesnek szánt, Kedves Keanu, b*szódj meg! szövegen sőt büszke is volt arra, hogy mennyire egyedi az általa birtokolt autogram. Mígnem egyszer találkozott valakivel, akitől megtudta, hogy George Carlin pont ugyanezt írta neki is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)