Hirdetés

Keanu Reeves elárulta, hogy a Marvel melyik szuperhősét játszaná el legszívesebben

|

Egyszer már válaszolt egy hasonló kérdésre, de azóta meggondolta magát.

Hirdetés

Az 59. évét taposó Keanu Reeves színes és eredményes pályafutást tudhat maga mögött. 1984-es debütálása óta számtalan különféle szerepben láthattuk a vígjátékoktól a drámai hangvételű alkotásokig, ám a legtöbben elsősorban akciósztárként gondolnak rá nem utolsósorban a Mátrix és a John Wick franchise-oknak köszönhetően. Az utóbbi negyedik felvonása heteken belül megérkezik a magyar mozikba is, ezért ennek kapcsán a rajongók hosszan faggathatták a színészt egy Reddit AMA keretében.

Természetesen nem csak a John Wick: 4. felvonás címet viselő filmről kérdezték Reevest. Szóba került például az is, kapott-e valaha is olyan szerepajánlatot, amit visszautasított, ám a döntését később megbánta.

Hirdetés

A színész erre nemes egyszerűséggel nemmel felelt, majd váratlanul hozzátette, hogy de mindig is el szerette volna játszani Wolverine-t, azaz Rozsomákot (a filmes fordításban Farkast). Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy októberben még egy másik karaktert nevezett meg Jimmy Kimmel műsorában, Szellemlovast.

Reevestől egyébként nem áll messze a szuperhősök világa, hiszen van saját képregénye, volt ő már John Constantine, és ha minden igaz, lesz is még egyszer, szinkronizálta továbbá Batmant (és egyúttal el is játszaná, ha lehetőséget kapna rá), és bár Yon-Rogg szerepét visszautasította (végül Jude Law formálta meg a Marvel Kapitányban), Kevin Feige-val más lehetőségekről is beszéltek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami Wolverine szerepét illeti, a színész álma valószínűleg sosem válik valóra, hacsak nem valamilyen multiverzumos cameo formájában, az ő, illetve a rajongók kedvéért. Mert ahhoz, hogy az X-Men és a mutánsok érkezésének apránként megágyazó MCU-ban hosszútávon is Loganként számoljanak vele, túl idős már. Akárcsak a nála négy évvel fiatalabb Hugh Jackman, aki a Deadpool 3 után gyaníthatóan örökre szögre akasztja az adamantium karmokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)