Hirdetés

Keanu Reeves elárulta, hogy melyik Marvel-karaktert játszaná el szívesen

|

A közkedvelt színész nem csak az idősödő Batman bőrébe bújna bele.

Hirdetés

Ha valaki, hát Keanu Reeves nem unatkozik. A John Wick franchise negyedik részét csak jövőre mutatják be, de már az ötödiket készítik elő, folytatódik a Constantine, valamint a BRZRKR képregényéből is készül adaptáció, amit ő maga rendezhet meg. És akkor még a Cyberpunk 2077 plusz tartalmairól nem is beszéltünk. 

Reeves pár hónapja elárulta, hogy melyik DC-s hőst játszaná el szívesen, most pedig arra is fény derült, hogy a Marvelnél kire esne a választása. A válasza annak fényében különösen érdekes, hogy a színész korábban találkozott a Marvel csapatával és Kevin Feige-val beszélgetett egy közös jövőről. 

Hirdetés

Reeves a Jimmy Kimmel Live műsorban beszélt arról, hogy régebben hatalmas képregényrajongó volt és most is annak vallja magát. A műsor során azt a kérdést is megkapta, hogy gyermekfejjel melyik Marvel-karaktert játszotta volna el, mi volt a legnagyobb álma, a színész pedig rávágta azt, akiért már Gabriel Luna, Norman Reedus és Ryan Gosling is bejelentkezett: Szellemlovast. Az alábbi videóban végignézhetitek a teljes beszélgetést, érdemes, mert Reeves lelkesedése imádnivaló: 

A képregényekben először 1972-ben felbukkanó karaktert Nicolas Cage kétszer is megformálta a mozikban Johnny Blaze-ként (2007-ben és 2012-ben), míg a S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatban Ghost Rider egy másik inkarnációját, Robbie Reyes-t láthattuk felbukkanni Gabriel Luna alakításában. 

Ti el tudnátok képzelni Reeves-t Szellemlovasként? Vagy esetleg az új lovas mentoraként?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)