Hirdetés

Napi büntetés: valaki épített egy hordozható Keanu Reeves GIF lejátszót

|

Az internet pasijaként is ismert Keanu Reeves most kiteljesedett egy tökéletes kütyü formájában. Ne kérdezzétek, hogy miért kellett, kellett és kész.

Hirdetés

Lássuk be, az internet az idei E3 után keblére ölelte Keanu Reeves egyébként is imádnivaló karakterét, mémek és gifek tengerében úszunk egy ideje, a CD Project RED pedig csak kényelmesen hátradől és számolgatja a pénzt. Mondhatni minden lélegzetelállítóan alakul, de nehogy azt higgyétek, hogy ez még nem lehet fokozni.

Hirdetés

Ha egyetlen képpel próbálnánk lefesteni a jelenlegi helyzetet, akkor valami ilyesmi lenne az:

Ugyanakkor groteszk világunk jellemzője, hogy sosem áll meg az egészséges határon, mindig kell még egy lapáttal az agyament és valahol mégis zseniális ötletek kupacára, ha meg kell lovagolni valamit éppen. Most éppen egy John Park nevű YouTube felhasználót ünnepelhetünk, aki egy nyílt forráskódú Adafruit PyGamer gép segítségével alkotott meg egy zsebben hordozható Keanu Reeves GIF lejátszót. Nem túl bonyolult a művelet, megfelelő instrukciókkal bárki csinálhat saját lejátszót, de íme a nagy ötlet. Sőt, ÖTLET!

Nem hiszem, hogy ezt lehet bárhogy fokozni, kétségtelen, hogy minden korok lehető legjobbikában élünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)