Hirdetés

Keanu Reeves lehet majd Kraven, a vadász?

|

A legfrissebb pletykák szerint a Sony nem mást, mint Keanu Reevest szeretné megnyerni Kraven szerepére Pókember régi ellenségének saját mozijában.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy a Sony javában ügyködik egy olyan Pókember spin-off mozin, amelyben a hálószövő régi ellenlábasának, Kravennek, a vadásznak jut a főszerep. Most pedig azt kezdték el híresztelni, hogy a stúdió megtalálta kiszemeltjét a címszerepre is: elvileg azt akarják, hogy Keanu Reeves bújjon Kraven bőrébe.

Tavaly ősszel még csak arról hallottunk, hogy megkezdődtek a tárgyalások a Sony és J.C. Chandor között, később pedig hivatalosan is bejelentették, hogy bizony ő rendezheti a Kraven, a vadász filmet. Nagy előrelépés lenne a céldátum nélküli projekt esetében, ha megtalálná főszereplőjét.

Hirdetés

Kraven először 1964-ben, a The Amazing Spider-Man képregény 15. számában bukkant fel, gyakorlatilag ő volt Pókember egyik első ellensége. Számos ikonikus történet kapcsolódik hozzá, bőven van a karakterben annyi potenciál, hogy saját hátán is elvigyen egy teljes mozifilmet.

Már alapvetően is érdekes lehet tehát egy Kraven spin-off, de ha tényleg Keanu Reeves kapja meg a szerepet, akkor mi még jobban várjuk ezt az adaptációt. A pletykák szerint a laszti Reevesnél pattog, neki kell most eldöntenie, hogy vállalja-e a felkérést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)