Hirdetés

Keanu Reeves is csatlakozhat a Marvel filmekhez

|

Kevin Feige nagyon szeretné képregényfilmben látni a színészt.

Hirdetés

Eléggé megindult most Keanu Reeves szekere. A majdhogynem a végtelenségig nyújtható John Wick sorozat szárnyal, ahogy mozikba került a harmadik rész, már be is rendelték a negyediket, mely 2021 májusára készül el. Emellett dolgozott a Toy Story 4-en, visszatér Ted szerepébe a következő Bill & Ted filmben, és gyakorlatilag a Cyberpunk 2077 legfontosabb NPC-je lesz.

Hirdetés

Érthető, hogy Kevin Feige is szívesen látná őt a Marvel Filmes Univerzumban. A ComicBook.com-nak az MCU felelőse azt mondta, gondolkodnak, hogyan lehetne őt jól bevonni, milyen szerep illene hozzá a legjobban. Jake Gyllenhaallal is sokáig próbálkoztak, míg aztán ő lett a Pókember: Idegenben során debütáló Mysterio.

Szerintetek melyik képregényhős vagy gonosz szerepe illene rá a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)