Hirdetés

Keanu Reeves mindenkit elintéz a John Wick 4 új előzetesében

|

A Lionsgate két és fél percnyi jelenettel hozza meg a kedvet a Rémkirály következő bevetéséhez.

Hirdetés

Keanu Reeves még mindig közkincs, az eddigi John Wick filmek pedig jól mentek a mozikban, így a Lionsgate továbbra sem lassít, sőt. Ha nem lett volna a koronavírus-járvány és a folyamatos csúsztatások, akkor már rég láthattuk volna a John Wick 4-et, amiképpen már megvalósult volna a két spin-off sorozat, a The Continental és a Ballerina is. Szerencsére így is jön mindegyik szépen sorban.

A John Wick 4 például a tervek szerint jövő márciusban érkezik meg világszerte a mozikba, és a címszereplőt talán minden eddiginél komolyabb kihívás elé állítják benne. 

Hirdetés

Abból már a korábbi kedvcsináló is ízelítőt adott, hogy a leghírhedtebb bérgyilkosra mi vár a 2019-es John Wick: 3. felvonás - Parabellum eseményei után, de a koncepció egyszerű: John Wicket továbbra sem hagyják visszavonulni és újfent segítségül kell hívnia minden képességét és kapcsolatait, hogy túlélje a következő kihívást. Ez pedig nem lesz könnyű menet, elég csak megnézni az alábbi, magyar felirattal ellátott trailert, amelyben szinte mindenki Wick vérét akarja: 

A John Wick 4 Chad Stahelski (John Wick 1-3) rendezésében jön az amerikai mozikba 2023. március 24-én (hozzánk valószínűleg egy nappal korábban), a szereplőgárdában pedig olyan visszatérő arcokat köszönthetünk, mint Ian McShane, Laurence Fishburne és Lance Reddick, míg az új arcokat többek között Bill Skarsgard (Az, Clark), Donnie Yen (Zsivány Egyes, IP Man), Scott Adkins (Vitathatatlan 2, A feláldozhatók 2) és Hiroyuki Sanada (Farkas, Mortal Kombat) alakítják.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)