Hirdetés

Keanu Reeves rendezné saját képregényének megfilmesítését

|

A filmsztár nem bánná, ha nála landolna a Netflixre készülő projekt, de még semmi sem biztos.

Hirdetés

Keanu Reeves amellett, hogy ő Night City legmenőbb lakosa és imádja szétrúgni filmes rosszfiúk seggét, a rendezéssel is boldogan megbirkózik. A filmsztár 2013-ban egyszer már tető alá hozott egy nagyobb projektet a Tai chi harcosával, de most egy újabb produkciót vehet a szárnyai alá.

A kérdéses film a BRZRK képregény adaptációja, amit egyébként ő maga írt. A Netflixnek vannak tervei az alapanyaggal, és Reeves mindennek része akar lenni.

Hirdetés

Persze az egész gyártási folyamat még nagyon korai fázisoknál jár, így azért vannak kitételek.

"Tudom, hogy rengeteg meló, de a Tai chi harcosa is azért landolt nálam, mert része voltam az írói folyamatnak, és nem akartam kiadni azt a kezeim közül. Úgy éreztem, hogy nekem kell rendeznem. Nem tartunk még itt a BRZRKR-rel. Előbb el kell olvasnom a forgatókönyvet, de egyébként szívesen dolgozok együtt más alkotókkal is, hogy lássam, ők mit hoznak a projektbe."

Reeves szerint olyan 33 százalék esélye van annak, hogy ő lesz a rendező. A forgatókönyv majd eldönti a dolgokat, amit egyébként Mattson Tomlin a múlt héten már befejezett. Kíváncsian várjuk, hogy milyen hatása lesz annak Reevesre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)