Hirdetés

Keanu Reeves saját képregényt ír

|

A BOOM! Studios adja majd ki Keanu Reeves saját képregényét, ami BRZRKR címen érkezik.

Hirdetés

Keanu Reeves nevével mára gyakorlatilag bármit el lehet adni, így szerintem nem túl merész kijelentés az, hogy színész által írt képregényt biztosan egyből elkapkodják majd a megjelenést követően a rajongók. Bizony Reeves saját képregény írására adta a fejét.

Hirdetés

A szóban forgó képregényt pedig a BOOM! Studios fogja kiadni - ők egyébként olyan füzetekért felelnek, mint a Lumberjanes, a Once & Future, a Something Is Killing the Children, a Bone Parish, vagy épp a The Avant-Guards. Idén áprilisban pedig arról lehetett hallani, hogy a Netflix szerződött velük, és tévésorozatok készülhetnek több BOOM! Studios képregényből is.

Keanu Reeves saját szériájáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy BRZRKR lesz a címe. Főhőse egy 80 ezer éves harcos, akinek egy hadisten volt az apja, szóval igen, ahogy sejthettétek, jut a füzetbe némi erőszak is. A sztori szerint a jelenben hősünk épp az Egyesült Államok kormányának dolgozik, munkájáért cserébe pedig elvileg végre megismerheti az eredetét övező rejtélyeket. Az alábbi képet nézve elég egyértelmű, hogy küllemét tekintve is Reevesre fog majd hajazni a protagonista.

A BRZRKR első száma idén októberben fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)